Powderbrows

Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

Bij Powder Brows wordt er poedereffect gecreëerd met een machinale nanonaald. Dit is ook een semi-permanente make-up zoals microlading. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Voordelen:

Geschikt voor alle huidtypes 

Heel natuurlijk poedereffect

Geen beschadiging voor je huid 

Geen littekens 

Geen kale plekken 

Bijna geen roodheid of zwelling 

Nazorg:

Raak je wenkbrauwen zo min mogelijk aan
 Reining het dagelijks zoals het wordt meegegeven 
U krijgt een speciale zalf mee voor dagelijkse gebruik. 
Gebruik geen enkele vorm van cosmetica op uw wond. 
Geen korstjes aftrekken
De eerste 48 uur wenkbrauwen droog houden. 
Geen sauna 
Niet zwemmen 
Geen make-up gebruiken op of rond de wenkbrauwen
Eerste 4 uur geen alcohol nuttigen
Geen chemische peeling gedurende 6 maanden 

Genezigstijd bedraagt in totaal 4 tot 6 weken. dit is afhankelijk van persoon tot persoon. Het is mogelijk dat de wenkbrauwen zullen jeuken. Persoonlijke hygiene en de juiste verzorging is zeer belangrijk en speelt een grote rol.

Na de behandeling lijken je wenkbrauwen heel donker van kleur, na een week wordt dit tot 50% minder. In de loop van de tijd verzacht de kleur en zal het een natuurlijke look krijgen. Korstjes mogen in geen geval afgetrokken worden! Dit zorgt er voor dat de pigment uit de huid wordt getrokken en worden de wondjes weer opengemaakt. Dit werkt zeer nadeling voor het genezingsproces en de risico’s voor infecties en littekenvorming vergroot. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.