Wat is Microblading?

Bij Microblading creëren wij een zo natuurlijk mogelijk wenkbrauwen. De behandeling word toegepast met de hairstroke techniek. Met behulp van een klein steriel mesje trekken we krasjes in de huid. Na de behandeling zie je bijna geen onderscheid tussen de Microblading en je eigen haartjes. Het oogt heel naturel. Microblading blijft ongeveer 1 tot 1,5 jaar afhankelijk van de huidtype. Microblading blijft het best bij mensen met een normale tot droge huid.

Microblading wordt soms ook wel hair-strokes of 3D hair-strokes genoemd. Uiteindelijk gaat het allemaal om dezelfde techniek.

Vettige huid is niet geschikt voor Microblading. Door de talg pakt het pigment niet goed aan in de huid. Wij raden dan aan op powder brows te nemen. 

Microblading met een schaduweffect onder de wenkbrauwen. Mensen die ook bijna geen eigen haartjes hebben of die het wat intenser willen raden we ook Microshading aan voor een voller effect.
Voor het beste resultaat raden wij aan om voor of na de zomer te komen. Geen reizen gepland te hebben komende 2 maanden.

Nabehandeling Microblading:

 Elke ochtend en avond reinigen met heel klein beetje water en een watje + crème aanbrengen (1 week lang toepassen)

Als de wenkbrauwen droog aanvoelen mag je zeker terug wat crème aanbrengen

GEEN CRÈME = VERVELLEN EN VERDWIJNEN! dus zeker niet vergeten

Wat mag je zeker niet doen:

 dag van de Microblading niet douchen of bad nemen

Sauna / zonnebank / zwemmen

Sporten

Zonnen

Geen reinigingsmelk, peeling, dagcreme, nachtcrème, make up gebruiken op de wenkbrauwen! Alleen maar de crème die ik heb meegegeven.

Bij jeuk niet krabben

Contact met water vermijden!

geen paniek als de Microblading de eerste weken heel erg vervaagt of in plekjes verdwijnt, dit is heel normaal..daarom de touch up na 4 weken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.