Liposonix - Hifu

Liposonix – Hifu is een niet – invasieve en niet – chirurgische procedure voor lichaamversteveging. De procedure richt zich op de vetcellen door gerichte ultrasone energie met hoge intensiteit en hoge frequenti. Liposonix maakt net als Ultherapie gebruik van HIFU, hoog geconcentreerde ultrasone golven. In slechts 1 behandeling verminderd Liposonix plaatselijke vetophoping zonder operatie en zonder hersteltijd. Het is een veilig alternatief voor liposuctie.

Met ultrasound worden de vetcellen op een veilige en doeltreffende manier vernietigd en afgevoerd door het lichaam. Behandeling met Liposonix resulteert gemiddeld in een centimeterverlies van 3 tot 8 cm in 1 tot 3 behandelingen.

Behandeling met liposonix is een bewezen en volkomen veilige, goedgekeurde behandeling. De behandeling is bedoeld om hardnekkig vet te verwijderen. In tegenstelling tot chirurgische ingrepen zoals liposuctie, die bepaalde risico’s met zich meebrengen, is de liposonix behandeling voor plaatselijk lichaamsversteveging een volledige niet chirugische behandeling zonder bijwerkingen.

 

Voordelen van liposonix

Niet-chirurgische behandeling: geen injectie, geen medicijnen, geen verdoving in het hele proces.

De hele behandeling is comfortabel

Na één behandeling is 2 cm vet verminderd; na 3 behandelingen wordt 5-8 cm vet verwijderd. Opmerkelijke lichaamversteveging  zonder stuiteren.

HIFU Liposonix-procedure


Er zijn vier stappen voor het verstevigen van het lichaam en de behandeling van gewichtsverlies door de Liposonic-machine.

1: We plaatsen de Liposonix kop op het behandelgebied en activeren de High-Intensity Focused Ultrasound ( HIFU) om de sonde te laten werken.
2: De HIFU-energie dringt door tot in de huid en richt zich direct op de onderliggende vetlaag, waardoor de beoogde vetcellen worden beschadigd.
3: Door toepassing van High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) ontstaat er een laesie, of beschadigd gebied, in de vetcellen. Dit is sterk gecontroleerd en veroorzaakt geen pijn.
4: De beschadigde vetcellen worden verwijderd door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. In de komende weken en maanden zal je taille slanker worden. U zult een zeer voor de hand liggend resultaat zien.

LipoSonix is ​​een apparaat om permanent vetcellen te verwijderen en de tailleomvang te verkleinen. LipoSonix gebruikt gerichte ultrasone golven om de vetcellen in uw probleemgebieden permanent te verwijderen. Liposonix verwijdert deze vetcellen zonder operatie en met minimale bijwerkingen of downtime. 

Liposonix gebruikt ultramoderne technologie om High Intensity Focused Ultrasound, HIFU in geconcentreerde golven die veilig door de buitenste lagen van huidweefsel kunnen gaan en de onderhuidse vetcellen binnendringen die onder het huidoppervlak liggen. De ultrasone energie verwarmt de vetcellen, tot op het punt van vernietiging.

Zodra de vetcellen zijn vernietigd, neemt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam het over. Gedurende een periode van enkele weken zal het lymfestelsel van het lichaam de vernietigde vetcellen geleidelijk uit het behandelgebied verwijderen. Deze verzamelde vetcellen worden vervolgens als afvalstof uit het lichaam verdreven.

LipoSonix is ​​​​het beste voor bepaalde klanten. Zowel mannen als vrouwen kunnen kandidaat zijn. Je zou minstens een centimeter vet moeten hebben. Een vetlaagje van minder dan een centimeter heeft waarschijnlijk geen behandeling nodig. Je moet ook redelijk dicht bij je ideale lichaamsgewicht zijn.

Liposonix behandelt permanent de vetcellen. Het resultaat is een gemiddelde vermindering van de middelomtrek van 4,6 cm na 3 maanden. Dit is in wezen een broekmaat. Hoewel sommige Liposonix-resultaten vaak binnen 1-2 weken worden gezien, duurt het vaak 3-6 maanden om definitieve resultaten te zien.

Liposonix is ​​GEEN procedure voor gewichtsverlies. Aangezien alleen de vetcellen in Liposonix worden behandeld, merkt u mogelijk geen gewichtsverlies, maar eerder een verlies in omtrek.

In tegenstelling tot andere procedures voor vetvermindering, worden de resultaten al na één behandeling in slechts acht tot twaalf weken gezien. Na één behandeling is 2 cm vet verminderd; na 3 behandelingen wordt 5-8 cm vet verwijderd.

Na de behandeling kunnen klanten enig ongemak (pijn), blauwe plekken, roodheid en zwelling ervaren, die over het algemeen als mild worden beschreven.

HIFU Liposonix -behandeling is ​​volkomen veilig. Deze revolutionaire vetreductietechnologie werd in 2011 goedgekeurd door de FDA “voor niet-invasieve vermindering van de tailleomtrek.”

Nee. Dit is een van de beste dingen van Liposonix. In tegenstelling tot andere vetverminderingsoefeningen, diëten en technologieën met een hoog recidivepercentage, is de vetvermindering van Liposonix permanent. Liposonix krimpt vetcellen niet, het vernietigt ze volledig en gebruikt vervolgens je natuurlijke immuunsysteem om de dode vetcellen volledig uit het lichaam te verwijderen.

Af en toe kunnen sommige klanten een licht ongemak ervaren tijdens de behandeling, geïsoleerd in het behandelingsgebied. Deze klanten vergelijken het ongemak met hoe zonnebrand zou kunnen voelen.Dit ongemak is tijdelijk.

Een ander aantrekkelijk aspect van de Liposonix-procedure is dat er meestal geen downtime voor nodig is. De meeste klanten hervatten hun normale dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de procedure. Sommige klanten kunnen direct na de behandeling wat gevoeligheid voelen en sommige klanten kunnen lichte kneuzingen rond het behandelingsgebied krijgen. Dit is volkomen normaal en tijdelijk. Zelfs wanneer klant gevoeligheid of lichte kneuzingen ervaren, is dit ongemak meestal nooit intens genoeg om de normale dagelijkse activiteiten te verstoren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.