Algemene voorwaarden / Salon
 
 1. Een gemaakte afspraak, op welke manier ook, is juridisch bindend en dient te worden nagekomen. Indien u niet aanwezig kan zijn, dient uw afspraak minimaal 48 uur op voorhand te worden geannuleerd.

 2. Voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald maar blijft een jaar geldig bij boeking van de volgende afspraak indien je minimaal 48h op voorhand je afspraak annuleert.

 3. Bij laattijdig annuleren zijn wij genoodzaakt de behandeling bij uw volgende afspraak aan te rekenen voor de gereserveerde tijd in onze agenda.

 4. Indien je niet komt opdagen en niks laat weten dient het totaalbedrag betaald te worden indien je een nieuwe afspraak wenst.

 5. Als de afspraak niet wordt nagekomen of de annulering te laat heeft plaatsgevonden, (Na 48u) verliest u het voorschot.

 6. Personen die herhaaldelijk de afspraak niet nakomen, krijgen bij lamazi pas terug een afspraak als de behandeling op voorhand wordt vereffend.

 7. Wij vragen u ook om het uur van afspraak te respecteren en op tijd te komen. Bij laattijdigheid wordt deze tijd van de behandeling afgetrokken. Vanaf 15 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor je je voorschot kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen.

 8. Indien de gsm nummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinnerings e-mails kunnen gestuurd worden. De klant is volledig zelf verantwoordelijk om dit correct in te vullen. LET OP: een bevestiging- en herinneringsmail kan soms bij ongewenste mail of spam terechtkomen.

 9. Het salon heeft het recht om een schadevergoeding te vragen van de klant indien deze meubilair, apparatuur of producten beschadigt.

 10. Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar het salon.

 11. Geen dieren toegelaten! Indien u aanwezig bent met uw huisdier kan de behandeling niet doorgaan en vragen wij u het volledige bedrag van de behandeling te voldoen voor onze tijdsreservering.

Wij danken u voor het begrip van onze voorwaarden

Voor vragen zijn wij bereikbaar op 0472/332264 of info@lamazi.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.