Plasmalift

Wat is een Plasma behandeling?

Tijdens een Plasma behandeling reageert de plasma vlak boven de huid. De bovenste huidlaag wordt daarmee heel gecontroleerd behandeld. Plasma zorgt voor een liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma pen zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. Tijdens de behandeling is de verstrakking direct zichtbaar. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken, zonder operatie!

De behandeling is geschikt voor:

Oogleden (boven en onder)

Voorhoofd rimpels

Diepe en oppervlakkige rimpels

Acne, Littekens

Face lift 

Liften van wenkbrauwen 

Rimpels rond de oren

Hals lift

Voordelen:

Snelle behandeling

Non-invasief (niet snijden)

Meestal 1behandeling nodig

Korte hersteltijd 

Langdurige resultaat 

Zeer korte hersteltijd (3 tot 5 dagen)

Na de behandeling slechts lichte zwelling, roze huid en bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede. 

(verdwijnen na 3 tot 5 dagen)

langdurig resultaat, 1 tot 3 jaar (afhankelijk van uw huidconditie en levensstijl)

Meest gestelde vragen

 • zijn de plasma behandelingen pijnlijk?

  een verdovende crème zal ongeveer 15 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht. hiermee is de behandeling zo goed als pijnloos, afhankelijk van persoon tot persoon.

 • hoe lang is de hersteltijd?

  de behandelde huid kan een lichte zwelling en roodheid vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen volledig zijn verdwenen (niet krabben of wrijven). overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon. 

 • wat is het resultaat op lange termijn?

  het resultaat blijft 1 tot 3 jaar. dit is afhankelijk van uw levensstijl en huidconditie. na de behandeling zijn de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine in werking gezet. het collageen wordt in de maanden na de behandeling aangemaakt. het effect van een oogliftcorrectie d.m.v. operatieve huidverwijdering blijft 5 tot 10 jaar en is dus, zoals vele mensen denken, niet permanent. het nadeel is dat de huid volledig wordt doorgesneden. hierdoor ontstaat er veel littekenweefsel. deze behandeling kunt u niet blijven herhalen. de plasma behandeling  kunt u indien gewenst zo vaak herhalen als wilt.

 • aantal plasma behandelingen

  het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. ieder mens heeft een eigen huidtype. de behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon. in de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende, maar in sommige gevallen kan een tweede of zelfs nog derde behandeling nodig zijn.  de behandelingen moet een interval van ongeveer 8 tot 12 weken zijn. een sessie duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.