Carbon peeling

Wat doet de Carbon Laser Peel?

De Carbon Laser Peeling is een methode voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, littekens, vuil, talg, dode huidcellen en vermindert het aantal bacteriën dat verantwoordelijk is voor acne. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Waar is de Carbon Laser Peel geschikt voor?

Huidverjonging

Een diepte reiniging behandeling.

Maak de huidskleur egaal

Acne verminderen

Pigmentatie verminderen

Verminderen van talgproductie

Verhogen van collageenproductie

Werking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen kan bereikt worden met de laser.

De behandeling

Op het huidoppervlak wordt een dun laagje carbon crème aangebracht. Zodra deze opgedroogd is wordt er middels de laser begonnen met de afschiltering van de huid. Door de laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het verdampt.

Hierbij worden ook de beschadigde cellen in de bovenste huidlagen verwijderd. Deze procedure produceert ook warmte-energie die de productie van collageen stimuleert. Deze procedure verstevigt zichtbaar de huidstructuur en reinigt en zuivert open poriën.

Aantal behandelingen

De eerste verbeteringen zijn reeds zichtbaar na één behandeling. De nieuwe huid ziet er namelijk al vaak gladder, zachter en frisser uit.

Voor een optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de eisen en de conditie van de huid, gemiddeld 4 à 8 behandelingen nodig om de 2-3 weken. 

Zijn er mogelijke bijwerkingen? Doet het pijn?

Naast de lichte tintelingen en roodheid zijn er in het algemeen geen andere bijwerkingen. Bovendien zijn zelfs deze bijwerkingen tijdelijk en verdwijnen ze binnen een paar uur. Over het algemeen voelt de klant geen pijn, behalve lichte tintelingen en warmte, wat normaal is omdat de laser de dunne laag koolstof verwijdert.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.